Ghidul Catalogul GURMAND  №14                                         

                              THE BEST RESTAURANTS OF MOLDOVA 2024

Cele mai apreciate restaurante din Moldova, colectate într-o singură revistă, pentru cei care preferă să savureze mâncarea gustoasă și de calitate, fără a pierde timpul prețios în alegerea unei locații potrivite ce oferă un spirit de sărbătoare. Aceste locații se enumeră printre preferatele noastre și ca urmare sunt recomandate datorită varietății mari de bucate, servicii de ospitalitate la nivel înalt, dotate cu mobilier modern, de calitate superioară, original și foarte confortabil. Locuri înzestrate cu emoții pozitive și frumoase, unde oaspeții vor ieși mereu mulțumiți și satisfăcuți.

Prima noastră prioritate deja de 17 ani, a fost dorința de a asambla un ghid cu cele mai de succes restaurante pentru utilizarea comodă de către dumneavoastră, clienților noștri datorită cărora în fiecare an crește credibilitatea acestuia și popularitatea nu doar în țara noastră ci și în străinătate. Alegerea acestor locații pe paginile noastre sunt verificate și dirijate de către o echipă amplă de profesioniști în acest domeniu, comentarii din partea vizitatorilor, preferințe personale, sfaturi ale prietenilor și partenerilor noștri.

Răsfoind Catalogul GURMAND 2024 aveți ocazia să vă familiarizați cu cele mai bune restaurante și de cea mai înaltă calitate. Oricare ar fi alegerea dv-stra – este cea mai bună!

Filter by tag: