În această secțiune, veți întâlni cu partenerii noștri, care furnizează servicii în domeniul industriei de sărbătoare și în viața de zi cu zi.
Ei lucrează în mod profesionist și eficient, în legătură cu care sunt lideri în domeniul lor.
 MGM new_0

catalog-gurman-2017-10

Компания основана в 1991 году как небольшое предприятие по импорту торгово-технологического оборудования.  Маркетинговые исследования рынка потребителей и рынка поставщиков, а так же приход в компанию ведущих специалистов отрасли, накопившийся опыт работы всего коллектива в новых экономических условиях, позволили в 1994 году вывести на рынок новую торговую марку МGМ. Концептуально деятельность компании “MGM” SRL осуществляется в семи направлениях:

logo-gardecor

catalog-gurman-2017-05

Gardecor SRL activează pe piața autohtonă din anul 2004, fiind lider în realizarea produselor din aluminiu, inox, lemn plastifiat, plexiglas și sticlă securizată.

Compania oferă o gamă completă de servicii: de la concept şi confecționare, pînă la livrare și instalare. Atuurile noastre sunt individualitatea, calitatea, funcționalitatea și aspectul exterior agreabil. Calitatea lucrărilor e garantată atît de materiale de calitate, de echipamente moderne, cît și de echipa de profesioniști bine pregatită cu o experiență de peste 12 ani.

catalog-gurman-2017-07

Fabrica de vinuri și divinuri Călărași Divin SRL este una din cele mai vechi fabrici vinicole din Republica Moldova, fondată în anul 1896 de către David Sarajishvili. Astăzi, întreprinderea cu o istorie mai veche de 120 ani, este lider în producerea băuturilor alcoolice pe teritoriul Moldovei. Amplasată în zona Codrilor, cu condiții climaterice și de sol unice, favorabile pentru obținerea materiei prime ecologic pure. Utilajul modern, tehnologiile avansate, rețetele unice, tradițiile secular și munca inspirată a tehnologilor Călărași Divin, permit crearea unor băuturi excepționale, care concurează cu succes cu producția producătorilor de renume mondial. Fabrica dispune de materie primă proprie, suprafața plantațiilor de viță de vie ajungînd la circa 600 ha, pe care se cultivă 9 soiuri de struguri. În subsolurile întreprinderii sunt stocate aproximativ 100 mii dal a/a distillate de vin cu vîrsta de maturare de la 1 pînă la 48 ani. Gama de produse, fabricate de Călărași Divin, cuprinde peste 25 denumiri de divinuri cu vîrsta de la 3 la 40 ani, cît și brandy, rachiu de vin, băuturi alcoolice aromatizate tari, vinuri selectate și spumoase. Începînd cu anul 2008, Călărași Divin SRL este certificate în sistemul de managent al calității ISO:9001. Calitatea producției Călărași Divin a fost apreciată înalt la diverse concursuri și degustații naționale și internaționale, obținînd mai mult de 50 medalii de aur și argint.

 

catalog-gurman-2017-09

Distribuitorul oficial al producătorului de ape minerale „Karlovarske Mineralni Vody” a.s (Cehia) în Republica Moldova, SRL Diatest – Med vă propune ape minerale: „Mattoni””Aquila” şi „Magnesia”

dizart_logo

dizart_catalogue

Interior-studio Dizart, vă oferă o gamă completă de servicii pentru designul de interioare pentru apartamente, case, restaurante, birouri și orice alte spații. Design peisagistic.

catalog-gurman-2017-72
homeservice

Cu ajutorul HomeService puteți lua în chirie cele mai comfortabile apartamente în centrul istoric al Chișinăului. Oaspeții și locuitorii Chișinăului au posibilitatea de a se căza în apartamente dotate cu toate cele necesare. Pe lîngă toate, HomeService propune în chirie automobile moderne, bronarea biletelor la avion și servicii de transfer.

catalog-gurman-2017-04

TIMBRUS este un proiect internaţional de creare a unor vinuri moldoveneşti principial noi de categoria premium. El întruchipează o viziune de autor a oenologilor europeni asupra dezvoltării vinificaţiei din Moldova.

 

aquatir-logo

catalog-gurman-2017-06

“Aquatirs” SRL se specializată în cultivarea sturionilor și producția caviarului natural. Fabrica moderna de acvacultură se află în sud-estul Europei, Republica Moldova

 

bergenbier-logo

catalog-gurman-2017-11catalog-gurman-2017-13

BERGENBIER – Lideurul mondial al producției de bere.

logo decolend

Gurman 2018 - 2

 

Materialul ecologic compozit din Lemn combinat cu Polimeri pentru dusumele si pardoseli exterioare este alcatuit din : 30% HDPE (reciclat de Clasa A) 60% fibra de lemn de bambus (fibra uscata din lemn de bambus tratata profesional ) 10% adezivi chimici ( agenti anti -UV, antioxidant, stabilizatori, coloranti, agenti anti ciuperci, agenti de cuplare, agenti de intarire, lubrifianti, etc) Principalele caracteristici ale materialului compozit lemn-plastic : * Aspect de lemn natural * Durabil pentru ca are o densitate mare * Grad ridicat de rezistenta la UV si a culorii * Extrem de rezistent la umeditate si termite * Usor de montat, respectiv costuri reduse ale manoperei * Nu necesita vopsire, nu crapa * Anti-alunecare * Impermeabil, rezistent la temperaturi de la -40C la 60C